Detailkæder skærper glutenfri profil

For blot et par år siden var det stort set umuligt for glutenallergikere og andre, der af den ene eller den anden grund efterspurgte fødevarer uden gluten, at opdrive pasta, brød eller pålæg uden glutenproteinet, der - ud over at give elasticitet til brød og hjemmebag – ofte giver glutenallergikere mavekneb. I hvert tilfælde hvis de kiggede på hylderne i de gængse dagligvarebutikker.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Ny direktør i Urtekram International
For abonnenter
Diageo overtager producent af glutenfri øl
For abonnenter