Detailkæder skærper glutenfri profil

Udvalget af glutenfri produkter i de danske supermarkeder er eksploderet de seneste år. Udviklingen kommer i kølvandet på nye krav fra forbrugerne, der efterspørger flere glutenfri varer på hylderne.
Foto: Jon Elswick
Foto: Jon Elswick
AF TINA KRARUP

For blot et par år siden var det stort set umuligt for glutenallergikere og andre, der af den ene eller den anden grund efterspurgte fødevarer uden gluten, at opdrive pasta, brød eller pålæg uden glutenproteinet, der - ud over at give elasticitet til brød og hjemmebag – ofte giver glutenallergikere mavekneb. I hvert tilfælde hvis de kiggede på hylderne i de gængse dagligvarebutikker.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også



Foto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter