FødevareWatch

Nu satser kantinerne også glutenfrit

Danskernes efterspørgsel på glutenfri fødevarer får foodservice-sektoren til at sætte de glutenfri retter på menuen. Men der findes stadig kantiner, hvor den allergivenlige mad ikke er på kortet.

Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Glutenfri fødevarer er ikke længere forbeholdt helsekostbutikker og udvalgte butikker i detailbranchen. Nu sætter den store interesse for fødevarer uden indhold af gluten også sit præg på foodservice-sektoren, hvor flere og flere kantiner i dag har glutenfrit på menuen.

En af de helt store spillere på kantineområdet er Fazer-koncernen, der alene i Danmark dagligt leverer kantineløsninger til omkring 40.000 kantinegæster inden for både det private og det offentlige. Og her mærker kvalitetschef Lonnie Lund Hansen en stadig stigende efterspørgsel på glutenfri produkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier