FødevareWatch

Her er de vigtigste øko-tendenser

Indtaget af økologisk mælk, kød og grøntsager vokser for tiden stort, men inden for hvilke områder kommer økologien til at rykke i den nærmeste fremtid? En rapport opridser nogle af tidens tendenser.

Italienske Logico Bio er blandt de økologiske producenter, der har slået sig på rødbede-trenden.

Der er gang i den økologiske efterspørgsel som aldrig før, og udbuddet af økologiske æbler, kartofler og kyllinger har aldrig været større i den danske detailhandel.

I en ny rapport, et såkaldt trend-brief, forsøger fremtidsforsker Birthe Linddal fra Food Future for Økologisk Landsforening at komme med en række bud på, hvilke tendenser, der rykker eller kommer til at rykke inden for det økologiske fødevarefelt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier