FødevareWatch

Her er de vigtigste øko-tendenser

Indtaget af økologisk mælk, kød og grøntsager vokser for tiden stort, men inden for hvilke områder kommer økologien til at rykke i den nærmeste fremtid? En rapport opridser nogle af tidens tendenser.

Italienske Logico Bio er blandt de økologiske producenter, der har slået sig på rødbede-trenden.

Der er gang i den økologiske efterspørgsel som aldrig før, og udbuddet af økologiske æbler, kartofler og kyllinger har aldrig været større i den danske detailhandel.

I en ny rapport, et såkaldt trend-brief, forsøger fremtidsforsker Birthe Linddal fra Food Future for Økologisk Landsforening at komme med en række bud på, hvilke tendenser, der rykker eller kommer til at rykke inden for det økologiske fødevarefelt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier