Et netværk af danske fødevarefællesskaber baseret på frivillig arbejdskraft i form af medlemmer er i de senere år blomstret op i Danmark. Danmarks Økologiske Fødevarefællesskaber hedder initiativet, der i dag tæller tyve fællesskaber fordelt ud over Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Til at sparke endnu mere gang i afsætningen af lokale, økologiske fødevarer er de gået sammen om Projekt Økostartpakke, hvis formål er at udveksle viden og erfaringer på tværs samt hjælpe nye fødevarefællesskaber i gang.
I spidsen for opstartspakken står projektleder Tine Christensen, medstifter og tidligere forkvinde for Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab, der ser frem til arbejdet med at skabe mere dialog fødevarefællesskaberne imellem.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app