"Det er lidt dobbeltmoralsk, når vi sidder og spiser en kotelet med økologiske grøntsager til"

Salget af økologisk frugt og grønt boomer igen. Økologien får mere opmærksomhed end bæredygtigheden, mener ekspert.
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
AF RONJA MELANDER

Salget af økologisk frugt og grønt er steget med 35 pct. i de første otte måneder af 2015 i forhold til samme periode i 2014. Set over de seneste 10 år er det en femdobling af salget, viser tal fra Økologisk Landsforening. Grænsen er ikke nået endnu, mener foreningens formand, Henrik Hindborg.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også