Scanomat-ejer vinder voldgiftssag mod smykke-milliardær

Kim Vibe-Petersen, der ejer kaffevirksomheden Scanomat, har vundet den første af to voldgiftssager mod Pandora-milliardæren René Sindlev.
Foto: Kim Agersten/POLFOTO/arkiv
Foto: Kim Agersten/POLFOTO/arkiv

I en sag, hvor beskyldningerne har flydt frem og tilbage mellem de to tidligere partnere i virksomheden Parisfal, der ejer og udlejer luksusyachts, har den ene part, Kim Vibe-Petersen, som ejer kaffevirksomheden Scanomat, trukket første stik hjem i to voldgiftssager anlagt af den tidligere partner Pandora-milliardæren René Sindlev.

Det skriver Berlingske Business.

Smykkemilliardæren beskyldte i den første og nu afgjorte sag kaffemanden for hemmeligt at have tage en mellemavance på 44 mio. kr., forud for, at deres selskab Parisfal købte en stor lukususyacht. Den anden endnu ikke afgjorte sag handler om, at Scanomat-ejeren har fået lavet et 1600 kvadratmeter stort sejl med firmaets logo, betalt af Parisfal.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

"Der er 100 punkter i voldgiftsagen. På 80-85 punkter har vi  kunnet dokumentere, at der er tale om svindel og bedrageri og underslæb," siger René Sindlev til Berlingske om den anden sag, efter at have tabt den første, fordi han ikke kunne bevise sin påstand.

Kaffeselskab redder overskud med aktiegevinst

Kaffekæde brygger på stor vækst

Når kaffen er bæredygtig vil de unge være med

Den dyre kop kaffe er det nye sort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg