FødevareWatch

Den dyre kop kaffe er det nye sort

Hvorfor sender Dansk Supermarked sit samarbejde med Starbucks ud på strøg og stræder? Hvorfor kan vi snart bestille og betale i caféerne på forhånd? Hvorfor er antallet af solgte espressomaskiner blevet 10-doblet på få år? Hvorfor står folk i kø for at komme i lære hos landets bedste barista? Fordi god kaffe har overlevet krisen.

Foto: Merrild/PR

Idéen var så opkvikkende, at Jeppe Houman Nyrup strengt taget ikke behøvede sin koffeintår. Han fik idéen for en stribe år siden, da han bestilte en god kop kaffe ved Aarhus Hovedbanegård, men kom for sent til toget, fordi baristaen var længe om at få bønnerne fra hånden.

Det fik Jeppe Houman Nyrup til at fundere over, hvorfor vi stadig står og venter på kaffen i et samfund, hvor forbrugerne forlængst har vænnet sig til at bestille og betale for alt muligt andet på forhånd. Den tanke førte til appen "Happs!", der i disse dage og timer er ved at blive testet af en flok forsøgspiloter i landets næststørste by.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier