Professionelle køkkener tredobler øko-indkøb

Siden 2009 har de private og offentlige storkøkkener tredoblet deres indkøb af økologiske produkter. Ifølge en ny opgørelse fra Danmarks Statistik steg indkøbet med 33 pct. i 2014.
Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv
Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv

De økologiske råvarer og måltider spiller en stadig større rolle på plejehjem, i daginstitutioner og på restauranter og caféer rundt omkring i landet. Sidste år blev der solgt for 1,3 mia. kr. økologiske varer til professionelle køkkener, viser en ny opgørelse fra Danmark Statistik, der netop er offentliggjort.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også