FødevareWatch

Salat-samarbejde satser på foodservice

Samarbejdet mellem DLG Food og franske Florette udmønter sig nu i de første salatprodukter, der er henvendt til den danske foodservicesektor. De danske detailkunder må væbne sig med tålmodighed.

Foto: PR-billede/DLG Food

Den franske salatproducent Florette og danske Lammefjords Grønt, ejet af DLG Food, gik i februar sammen i et joint venture. Og nu er man så klar med de første snitgrønt-produkter, der er direkte henvendt til foodservice-sektoren, og med særligt fokus på den styrke, der ligger i at kunne levere hele året.

”Nye undersøgelser i foodservice viser, at de madprofessionelle betragter kvalitet som en af de mest afgørende leverandøregenskaber. Vores ambition er at levere forarbejdet grønt af gourmetklasse året rundt. I den nye konstellation kan vi udligne sæsonudsving og være leveringsdygtige på en bred palet af grøntsager med kompromisløs kvalitet. Lammefjords Grønts styrke ligger i de danske og økologiske råvarer som f.eks. rodfrugter og kartofler, mens Florette har grobund i en kompetent fransk salattradition. Det match er hele fundamentet i vores nye samarbejde”, siger Anne Borghegn, der er kommerciel Direktør i joint-venturet Florette Lammefjorden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier