FødevareWatch

Claus Meyer har sat sit New York-hold – se navnene her

En islandsk kok, en tysk driftsdirektør og en amerikansk bager skal hjælpe Claus Meyer med at gøre sit amerikanske projekt til en succes.

Claus Meyer har fundet en række nøglemedarbejdere til sit storstilede projekt i New York. | Foto: Finn Frandsen/Polfoto

I denne måned flyttede Claus Meyer og familien til New York for at koncentrere sig fuldt ud om det ambitiøse projekt i Vanderbilt Hall på Grand Central Station.

Her åbner den danske kok til foråret et storstilet madmarked, en såkaldt food hall, der strækker sig over 460 kvadratmeter med plads til fem pavilloner, en bar og en gourmetrestaurant.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier