FødevareWatch

Summerbird-chef klar til Meyers USA-drøm

Mikael Grønlykke er åben over for Claus Meyers drøm om at sælge Summerbird-chokolade i den amerikanske detailkæde Whole Foods.

Foto: Mathias Christensen/POLFOTO/arkiv

Claus Meyers Amerika-eventyr indebærer andet og mere end den planlagte restaurant i Vanderbilt Hall på Grand Central Station i New York.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier