FødevareWatch

Irma åbner for medlemskab og kundebestyrelser

Fra i dag kan kunder, der vil være medlem af Coop, tilknytte den lokale Irma-butik som tilhørsbutik, og dermed åbner kæden også for lokale butiksbestyrelser.

Foto: Claus Pedersen/ L&F

Irma åbner nu for første gang for, at kunderne kan blive medlem i deres lokale butik. Derudover får kunderne sin egen medlemsbestyrelse, skriver Coop i en meddelelse.

Frem til marts 2016 er der tale om midlertidig bestyrelse, der fungerer indtil der gennemføres et valg, hvor alle Irma-medlemmer kan stille op og alle selvfølgelig kan deltage i afstemningen, og som den første formand har man udpeget Signe Wenneberg, madaktivist, forfatter og kommunikationsrådgiver.

Blandt de øvrige medlemmer i den første bestyrelse er fremtidsforskeren Eva Stensig og serviceeksperten Henrik Meng. Derudover vil der komme yderligere to kunder og en Irma-medarbejder.

”For det første vil vi gerne i tættere dialog med vores kunder, så mere direkte kan høre om deres ønsker og holdninger til Irma. Irma skal være anderledes fra andre kæder - det ønsker vores kunder. Men hvordan skal vi konkret være det? Det får vi bedre muligheder for at høre. For det andet vil vi gerne belønne vores loyale kunder med særligt gode tilbud, specielle arrangementer for dem og opsparing af point,” siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.

Det koster 200 kr. at blive medlem, et beløb der refunderes, hvis man melder sig ud.

De seneste to år har det været muligt for de omkring 1,5 million medlemmer af Coop at benytte deres medlemskort i Irma.

Irmas netbutik bliver landsdækkende

Coop-chef: Der er for langt fra Fakta til Irma

Irma vil udvide med Lille Irma 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier