FødevareWatch

Irmas netbutik bliver landsdækkende

Fremover er det ikke kun kunder på Sjælland og i de større danske byer, der kan hive varer hjem fra Irma.dk. Coop breder netbutikken ud, så det er muligt at få leveret til alle adresser i landet, som man kan komme til uden færge.

Foto: Sisse Dupont

Hidtil har Irmas online-butik kun leveret varer ud dagligt i Storkøbenhavn, og derudover på Sjælland og de største byer på Fyn og Jylland. Men fra i dag udvides distributionen til alle byer over hele Danmark, dog bortset fra øer, der ikke er bro til.

”Dette er et meget væsentligt skridt mod at give onlinehandel med dagligvarer sit folkelige gennembrud i Danmark,” siger kommerciel direktør Jesper Wacherhausen, Irma.dk i en meddelelse.

”Baggrunden er først og fremmest, at vi gennem det seneste år har fået talrige henvendelser fra kunder over hele Danmark, der har efterspurgt muligheden for at få Irma-varer. Derudover gør vores samarbejde med Post Danmark det muligt at gøre det til en overkommelig pris. Endelig oplever vi en generel voksende interesse for at købe kvalitetsdagligvarer på nettet, og at denne interesse i øjeblikket spreder sig fra København til hele landet,” siger Jesper Wacherhausen.

"Vi ønsker at levere dagligvarer hjem til alle danskere, og derfor er vi meget glade for, at vi kan hjælpe Irma.dk med at få hele Danmark som marked. Nu kan alle danskere købe den særlige Irma-kvalitet online og få dagligvarerne bragt lige til døren,” siger Jeppe Trier, ekspert i fødevaredistribution hos Post Danmark.

I Storkøbenhavn, hvor hovedparten af kunderne bor, kan man få leveret 6 dage om ugen, inden for den time, der passer kunderne, fra 24 kr.

Svært at tjene penge på onlinemad

Coop: Ny direktion skal øge fokus på fødevarer

Undersøgelse: Københavnere køber flest dagligvarer på nettet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier