FødevareWatch

Æggebakkeproducent vil klage over dyr energisag

Hartmann, der blandt andet laver æggebakker, vil klage over en energisag, der kan føre til et tab på 50 mio. kr. for virksomheden.

Foto: Jakob Carlsen/Polfoto/Arkiv

Hartmann har tænkte sig at klage over de ekstra udgifter, selskabet er blevet påført i en sag mod Tønder Fjernvarmeselskab

Emballageproducenten, der blandt andet laver æggebakker, risikerer at tabe 50 mio. kr. i en sag vedrørende prisfastsættelse af fjernvarme

Sekretariatet for Energitilsynet har netop bekræftet sin tidligere beslutning fra 2014 om, at Hartmann skal betale de højere omkostninger til Tønder-selskabet for perioden 2003 til 2014.

"Hartmann er fortsat uenig i betragtningerne i afgørelsen, som Sekretariatet lægger til grund for prisfastsættelsen af fjernvarme fra Hartmanns kraftvarmeværk. Som tidligere varslet agter Hartmann derfor at påklage afgørelsen til Energiklagenævnet," skriver selskabet i en meddelelse fredag eftermiddag.

Sagen påvirker dog ikke Hartmanns 2015-forventninger, som fastholdes.

Hartmanns overskudsgrad mærket af tab i Østeuropa

Historisk godt resultat i Brdr. Hartmann

Hummel-familie tjener kassen på æggebakker

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier