FødevareWatch

Dansk Supermarked satser stort på nethandel

Modsat tidligere udmelding går Dansk Supermarked nu aktivt ind i handlen med fødevarer på nettet. Koncernen har opkøbt iposen.dk og satser nu på salg af fødevarer til kommunernes skoler og ældre.

Foto: Dansk Supermarked/PR

Med overtagelsen af iposen.dk træder Dansk Supermarked nu også ind på markedet for nethandel, som hidtil har været domineret af spillere som Nemlig.com, Irma.dk og et par andre mindre aktører.

Med opkøbet af iposen.dk kommer koncernen ind på det marked, som handler om at levere dagligvarer for kommunerne til borgere, som ikke selv kan købe ind, og som derfor er visiteret af kommunen til at modtage hjælp til indkøb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier