FødevareWatch

Hungry.dk gør som Just Eat og udvider internationalt

Just Eat-konkurrenten Hungry.dk udvider nu forretningen og åbner i Holland. Det er et kæmpe marked, siger Hungry.dk’s stifter.

For to år siden stiftede den tidligere Just Eat-direktør Morten Larsen tak-away-hjemmesiden Hungry.dk som en direkte konkurrent til hans gamle arbejdsplads. Nu går han så endnu en gang Just Eat i bedene og udvider sin nye forretning internationalt.

Det skriver Børsen.

I denne uge startede Hungry op i Holland, hvor Just Eat allerede er etableret. Og det er med god grund, forklarer Morten Larsen.

"Holland er et kæmpe marked. Der er tre gange så mange restauranter, især koncentreret i storbyerne. Samtidigt kender vi til deres måde at lave markedsføring på," siger Morten Larsen til Børsen.

Han fortæller også, at Hungry kommer til at bruge et trecifret millionbeløb på den hollandske satsning.

Hungry begyndte sit internationale eventyr i foråret, hvor firmaet åbnede op i Irland. Til sammenligning er Just Eat i 15 lande både i Europa, Nordamerika og Australien.

Svært at tjene penge på onlinemad

Just-Eat kører nu med gourmet

Pizzakæde vil udvide med 35 restauranter

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier