FødevareWatch

Hungry.dk gør som Just Eat og udvider internationalt

Just Eat-konkurrenten Hungry.dk udvider nu forretningen og åbner i Holland. Det er et kæmpe marked, siger Hungry.dk’s stifter.

For to år siden stiftede den tidligere Just Eat-direktør Morten Larsen tak-away-hjemmesiden Hungry.dk som en direkte konkurrent til hans gamle arbejdsplads. Nu går han så endnu en gang Just Eat i bedene og udvider sin nye forretning internationalt.

Det skriver Børsen.

I denne uge startede Hungry op i Holland, hvor Just Eat allerede er etableret. Og det er med god grund, forklarer Morten Larsen.

"Holland er et kæmpe marked. Der er tre gange så mange restauranter, især koncentreret i storbyerne. Samtidigt kender vi til deres måde at lave markedsføring på," siger Morten Larsen til Børsen.

Han fortæller også, at Hungry kommer til at bruge et trecifret millionbeløb på den hollandske satsning.

Hungry begyndte sit internationale eventyr i foråret, hvor firmaet åbnede op i Irland. Til sammenligning er Just Eat i 15 lande både i Europa, Nordamerika og Australien.

Svært at tjene penge på onlinemad

Just-Eat kører nu med gourmet

Pizzakæde vil udvide med 35 restauranter

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier