FødevareWatch

Så langt er Domino's med dansk ekspansion

Dominos Pizza har et erklæret mål om at få 50 restauranter i Danmark. Efter et roligt 2014/2015-regnskabsår, skal der langt mere fart på udviklingen, siger den danske direktør, som efterlyser franchisetagere.

Foto: Henning Hjorth

For præcis et år siden iværksatte pizzakæden Dominos Pizza sin ekspansionsstrategi i Danmark. I dag findes der 20 Domino’s Pizza-restauranter i Danmark, men der er stadig et stykke til det erklærede mål om i alt have 50 pizza-restauranter i Danmark.

"I regnskabsåret 12/13 åbnede vi 2 restauranter, i 13/14 åbnede vi 4 restauranter, og inden dette regnskabsårs udgang har vi åbnet 7 nye restauranter. Næste år forventes det at sætte tempoet yderligere i vejret for at kunne nå målet om 50 restauranter," udtaler adm. direktør Carsten Falk i en meddelelse.

Tilbage i marts åbnede Dominos Pizza ifølge eget udsagn med stor succes i Randers. Fremadrettet er det forbundet med en stor udfordring, hvis Carsten Falk og resten af kæden, der i dag driver 8.000 restauranter globalt, skal have succes med ekspansionsstretegien.

"For at åbne gode restauranter, har vi brug for gode franchisetagere. Derfor leder vi med lys og lygte efter nye franchisetagere som er klar på at åbne flere nye restauranter," udtaler direktøren, der i meddelelsen tilføjer:

"Vores franchisekoncept er gennemtestet og det er en velsmurt maskine, der giver franchisetageren hjælp med alt lige fra butiksåbninger til den daglige drift . Alt vi mangler er hænderne til at udføre arbejdet. Med de nye succesåbninger i Jylland er tilbagebetalingsperioden ændret radikalt, så vores franchisetagere med ro i maven hurtigt kan åbne nye butikker og kapitalisere yderligere på stordriftsfordelene."

Sainsbury's-skifte kan skabe domino-effekt

Pizzakæde får stort dansk underskud

Ingen huller i osten hos Domino's i tredje kvartal

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier