FødevareWatch

Medie: Morrisons er tæt på salg af convenience-butikker

Den britiske detailkæde Morrisons nærmer sig ifølge The Telegraph et salg af sin kæde af convenience-butikker kaldet M Local.

Foto: Colourbox

I kølvandet på et milliardtab i det seneste regnskabsår, sagde den britiske detailkæde Morrisons tidligere på året, at man ville 23 af sine M Local-butikker. Og nu er koncernen ved at have fundet en køber til de resterende 150-160 convenience-butikker.

Det skriver The Telegraph.

Den potentielle køber, som Morrisons ifølge avisen er i fremskredne forhandlinger med, er investeringsselskabet Greybull Capital, der sidste år reddede luftfartsselskabet Monarch Airlines fra at gå konkurs.

Ifølge The Telegraph har Greybull slået sig sammen med en række unavngivne, prominente navne fra detailindustrien, og man vil spytte ”et trecifret millionbeløb” i opkøbet, ligesom man vil give den nødvendige startkapital til butikkerne.

Morrison har eftersigende fået en lang række henvendelser, siden man sagde tidligere i år, at man overvejede mulighederne for M Local-kæden. Men unavngivne kilder tæt på forhandlingerne siger til The Telegraph, at man nu koncentrerer sig om de eksklusive forhandlinger med Greybull.

Britiske supermarkeder indfører minimumsbetaling for mælk

Britisk priskrig rammer de små producenter

Tidligere Tesco-direktør skifter til kriseramt konkurrent

Britisk supermarkedskæde overrasker positivt

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier