FødevareWatch

Nyt leverandør-supermarked har fundet direktør

Det bliver en tidligere Dagrofa- og Kiwi-direktør, der skal stå i spidsen for det nye supermarked, som Danske Dagligvareleverandører næste år lancerer under navnet ShopAll24.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Ifølge Dansk Handelsblad bliver det den tidligere indkøbsdirektør i Dagrofa og direktør i Kiwi, Bjarne Bak, der skal være direktør for netsupermarkedet, Shopall24.

I et forsøg på at udfordre deres egne kunder i detailhandlen lancerer brancheforeningen Dagligvareleverandørerne, DLF, til næste år den nye såkaldte e-markedsplads med navnet ShopAll24, og det er altså den platform, som Bjarne Bak i fremtiden skal stå i spidsen for.

"Da discountsalget begyndte, mente mange, at der ikke var basis for det marked. I dag har de danske discountbutikker 40 pct. af markedet. Indtil nu er der heller ikke stor opmærksomhed om onlinehandel med dagligvarer her i landet. Den internationale udvikling viser klart, at markedet vokser," sagde direktør i DLF, Niels Jensen, i forbindelse med offentliggørelsen af planerne med ShopAll24.

"Initiativet giver producenterne god mulighed for det, og dermed bliver de også bedre sparringspartnere for detailhandlen," tilføjede han i oktober sidste år.

Modsat mange af de øvrige online-spillere planlægger ShopAll24 at kunne tilbyde levering over hele landet.

Leverandører vil sælge mad direkte til danskerne

Næsten hver femte har købt dagligvarer på nettet, men...

Nu handler vi dagligvarer på vores mobil

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier