FødevareWatch

Næsten hver femte har købt dagligvarer på nettet, men...

Ifølge de seneste tal fra Danmark Statistik har 17 pct. af de 3,4 millioner danskere, der har handlet på nettet, købt dagligvarer, men ifølge detailkender, gemmer tallet på en langt mere nuanceret virkelighed.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

En helt ny opgørelse fra Danmarks Statistik viser, at danskerne i den grad har taget nethandlen til sig, og hele 3,4 millioner svinger i dag dankortet på butikker, der findes på telefon- eller computerskærmen.

Ud af disse 3,4 millioner mennesker har 17 pct. ifølge opgørelsen handlet dagligvarer, og selvom det måske kan lyde overraskende højt, får det på ingen måde detailkender Flemming Birch til at falde ned af stolen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier