FødevareWatch

Coops topchef vil skaffe flere kroner i kassen

Den adm. direktør for Coop Danmark har ansat 50 nye medarbejdere til at udvikle nye og bedre fødevarer. Han har også slået direktionens kontorer sammen. Det sker for at styrke dagligvarekoncernen på det danske marked, hvor væksten i forbruget fortsat står stille.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Direktionsgangen på 1. sal i Coop Danmarks hovedsæde har det seneste år været gennem en synlig forandring. De seks direktører i direktionen er alle flyttet sammen i ét stort, åbent kontor. Her står deres skriveborde tæt sammen. Det er slut med at kunne trække sig tilbage bag egne vægge.

Ændringen er sat i værk af Peter Høgsted, der for halvandet år siden kom til som adm. direktør for Coop Danmark, der omfatter kæder som Fakta, Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Dagli’Brugsen. Selskabet havde da været gennem en periode med stor turbulens og yderst hårdt pres på økonomien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier