FødevareWatch

Eva Kjer lukker Dan Jørgensen-sekretariat

Den nye miljø- og fødevareminister har som noget af det første nedlagt et sekretariat oprettet af tidligere minister Dan Jørgensen for mindre end et år siden.

At Eva Kjer Hansen ser en smule anderledes på, hvordan fødevareområdet bør behandles på Christiansborg end tidligere minister Dan Jørgensen gjorde, det er ingen hemmelighed.

Og som en af de første konkrete handlinger i det nyerhvervede ministerium har Eva Kjer Hansen ifølge Altinget valgt at nedlægge et sekretariat oprettet af den tidligere socialdemokratiske minister, som havde til formål at styrke departementets arbejde med strategi og udvikling af politik.

Ifølge departementschef Henrik Studsgaard klarer man sig bedre uden, og det er baggrunden for, at sekretariatet nu ikke længere eksisterer.

"Det har været min vurdering, at vi i forhold til den samlede strategiske rådgivning af ministeren udnytter vores ressourcer bedst ved at lade denne tage udgangspunkt i den organisering af departementet, som nu foreligger,” skriver han i en mail til Altinget.

Minister giver håb for tørfisken

Minister vil gennemføre landbrugsplan med smalt flertal

Eva Kjer Hansen får hjælp af tobaksmand

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier