FødevareWatch

Dansk Supermarked får grønt lys til Wupti-køb

Dansk Supermarkeds køb af netbutikken Wupti vil ikke hæmme konkurrencen på det danske marked, og derfor er handlen nu godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Dansk Supermarked står bag Føtex, Bilka, Netto, Salling og nu også netbutikken Wupti. | Foto: Dansk Supermarked/PR

Dansk Supermarkeds køb af netbutikken Wupti har nu fået grønt lys af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Det fremgår af en meddelelse fra styrelsen, hvori den skriver, at fusionen ikke giver anledning til bekymring for konkurrencesituationen på det danske marked.

Handlen blev annonceret i midten af maj og betyder, at Dansk Supermarked overtager samtlige aktierne. Købet af netbutikken, der sælger elektronik og hvidevarer, får dog ingen indflydelse på koncernens strategi om fortsat at holde sig fra online handel med fødevarer.

"Generelt investerer vi der, hvor vi kan forrente investeringen, og hvor det strategisk giver mening for os. Fødevarer online er fortsat en niche i Danmark, og vi vurderer ganske enkelt, at andre forretningsområder for nuværende er mere rentable end fødevarer på nettet," sagde adm. direktør Per Bank til FødevareWatch i maj.

Per Bank fastholder fødevarestrategi trods Wupti-køb

Dansk Supermarked ser med skepsis på nethandel

Dansk Supermarked vil vinde på nettet med stort udvalg

Nemlig-investor smider 165 mio i svensk nethandel

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier