FødevareWatch

Ny fødevareminister: Jeg er også stor naturelsker

Da den nye fødevare- og miljøminister Eva Kjer Hansen (V) fik overdraget posten, brugte hun lejligheden til at understrege, at miljøspørgsmål ikke skal ligge under for fødevareområdet, men i stedet skal spille sammen.

Foto: Steen Brogaard/Jyllands-Posten

Da Eva Kjer Hansen overtog posten som miljø- og fødevareminister fra hhv. Dan Jørgensen og Kirsten Brosbøl, var det ikke uden bekymringer fra sidstnævnte, som i sin afskedstale sagde, at hun håber, den nye minister vil prioritere natur- og miljøområdet i det nye ”ægteskab.”

Eva Kjer Hansen brugte lejligheden til at understrege, at hun ligesom Brosbøl er en stor naturelsker, skriver altinget.dk.

”Men det betyder også meget, at vi sørger for, at folk kan bruge den, kan opleve den, kan leve i den, kan arbejde i den, og det vil være et vigtigt udgangspunkt for mig,” fortsatte hun.

Ved samme lejlighed rettede hun en kommentar til bl.a. Danmarks Naturfredningsforening, som er bekymret for, om Miljøministeriet bliver lillebroren i forhold til Fødevareministeriet. Hun understregede, at der er tale om to ligeværdige ministerier, som bliver lagt sammen for i fællesskab at sørge for gode beslutninger.

Her er fødevareopgaverne til den nye regering

L&F: Fødevareklyngens nye minister bør kigge mod yderområder

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier