Medie: Hækkerup skal rådgive ny regering

Ifølge BT skal direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, rådgive den nye regering, når der søndag og mandag afholdes regeringseminar på Marienborg.

Den tidligere socialdemokratiske justits-, og fødevareminister Karen Hækkerup, som i dag har virke af at være direktør i Landbrug & Fødevarer, skal ifølge bt.dk med til Marienborg, hvor Lars Løkke Rasmussen og resten af den nye Venstre-regering skal holde regeringsseminar søndag og mandag.

Karen Hækkerup skal ifølge bt.dk være gæstetaler på regeringsseminaret, hvor hun skal "fortælle de nye ministre, hvordan man vil se på den ny regering udefra og samtidig give nogle fif til, hvordan man i det hele taget som ny minister tager fat på opgaverne og undgår at begå alt for mange fejl."

Hvor meget talen kommer til at handle om det vækstspor, som man fra Landbrug & Fødevarers side håber, at den ny regering vil arbejde i retning af på landbrugs- og fødevareområdet, det står endnu hen i det uvisse.

Kort tid efter at Lars Løkke Rasmussen søndag offentliggjorde den nye regering, og at det fremover skal være Eva Kjer Hansen, som skal være miljø- og fødevareminister, kaldte Karen Hækkerup den nye minister for en superminister.

"Vi byder Eva Kjer Hansen velkommen som ny superminister for vores erhverv - og glæder os til samarbejdet. Eva Kjer Hansen har tidligere erfaring fra området, og har været i front for arbejdet med at afskaffe dansk enegang, når det gælder overimplementering af EU-regler. Fødevareklyngen skaber liv og arbejdspladser i Produktionsdanmark. Det er vi stolte af. Men der er også klare udfordringer, hvis landmænd og fødevarevirksomheder skal kunne konkurrere på det globale marked, og skaffe indtægter til både danske familier og Danmark," udtalte Karen Hækkerup i en pressemeddelelse.

L&F: Fødevareklyngens nye minister bør kigge mod yderområder

Det vil regeringen på fødevareområdet

Her er den nye fødevareminister

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også