General Mills massefyrer for at nedbringe omkostninger

Den amerikanske fødevarekoncern General Mills vil fjerne mellem 675 og 725 arbejdspladser i et forsøg på at nedbringe omkostningerne med et trecifret millionbeløb.
Foto: PR / General Mills
Foto: PR / General Mills

Den amerikanske fødevarekæmpe General Mills, der nok er bedst kendt som producent af morgenmadsprodukter som Cheerios, står klar med en fyreseddel til mange hundrede af sine medarbejdere.

Det skriver Bloomberg.

Selskabet har gennem længere tid kæmpet med at få gang i væksten, og derfor lancerer man nu en omstruktureringsplan under navnet Project Compass. Dermed håber man at kunne nedbringe omkostningerne og positionere selskabet til international vækst, skriver nyhedsbureauet.

Som et led i den plan vil man skære mellem 675 og 725 stillinger væk i koncernen, hvilket skal nedbringe omkostningerne med mellem 45-50 mio. dollars (300-330 mio. kr.) årligt. General Mills regner med, at man allerede i år vil kunne spare 30 mio. dollars.

Samtidig regner selskabet dog med at skulle betale 57-62 mio. dollars i fratrædelsesgodtgørelser og andre omkostninger i forbindelse med de mange fyringer. Størstedelen af de omkostninger vil blive registreret i indeværende kvartal.

Ny amerikansk aktør fjerner kunstige farve- og smagsstoffer

General Mills’ bundlinje dykker trods salgsstilstand

Amerikansk morgenmadskæmpe i modvind

Markant resultatnedgang for General Mills

General Mills køber økologiske producent

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også