FødevareWatch

Nestlé henter ny finansdirektør i medicinalselskab

Den schweiziske storkoncern Nestlé har ansat en ny finansdirektør, som kommer til selskabet fra en international medicinalkoncern og også tidligere har haft en lignende rolle i Danones asiatiske forretning.

Foto: Fabrice Coffrini/AP/POLFOTO/arkiv

Den schweiziske fødevarekoncern Nestlé har udpeget en ny finansdirektør, og valget er faldet på franske Francois-Xavier Roger, der kommer fra en lignende stilling i den japanske medicinalkoncern Takeda Pharmaceutical. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Nestlé sagde i den forgangne måned, at Wan Ling Martello, der dengang var finansdirektør, ville rykke over i en stilling som koncerndirektør med ansvar for selskabets skrantende forretning i Asien, Oceanien og Afrika.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier