FødevareWatch

North Media taber Coop-kontrakt til Post Danmark

I fremtiden er det ikke længere FK Distribution, der skal omdele tilbudsaviserne fra Coop. Fra udgangen af året er det i stedet Post Danmark, der skal have aviserne med rundt.

Foto: Magnus Møller/ritzau.

FK Distribution, der er et datterselskab af North Media, har mistet en distributionsaftale med Coop om omdeling af tilbudsaviser. Post Danmark overtager aftalen fra årsskiftet 2015.

FK Distribution har ellers forhandlet om en forlængelse af aftalen med Coop, men da Post Danmark ifølge FK Distribution tilbyder meget lave priser, er aftalen gået til konkurrenten, oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

"Det er naturligvis ærgerligt, at vi mister en mangeårig kunde, men vi fortsætter uændret med at udvikle på den succes, som vi allerede har opnået med NejTak+ og MineTilbud.dk. Vi er overbeviste om, at det er vores produktpallette, der giver forbrugerne og detailhandlen det bedste tilbudsmarked," siger Mads Dahl Andersen, administrerende direktør i FK Distribution, i en meddelelse.

North Media oplyser, at tabet af Coop-kontrakten vil påvirke indtjeningen negativt gældende fra næste år. Forventningerne vil blive specificeret i forbindelse med selskabets årsrapport for 2015.

Coop i kæmpe content marketing-satsning

Historisk tilbudscirkus i supermarkedet – kan det blive ved?

Coop-kæde vil overtage købmænd

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier