FødevareWatch

Arla-chef ser ulemper ved danske arbejdsmetoder

Arlas topchef Peder Tuborgh mener, at måden danske firmaer arbejder på er hæmmende for innovationen.

Foto: Cecile Smetana/POLFOTO/arkiv

Man har hørt om rundkredspædagogik, lejrbål og dansk hygge.

Men at måden vi arbejder sammen i virksomhederne rundt omkring i landet på ganske enkelt er hæmmende for vores idéer, er ikke noget, man får tudet ørerne fulde med. Før nu.

For i et interview med Børsen siger Arlas topchef Peter Tuborgh, at den danske arbejdsmetode, som baserer sig på tillid, samarbejde og fælles løsninger, ikke udelukkende er positiv:

"... her kunne jeg have den tanke, at det måske er derfor, vi i Danmark ikke opfinder det allernyeste, men med måden, vi arbejder på – med tilpasning, fælles løsninger og konsensus – er rigtig gode til at tilpasse os behovene omkring os," siger Peder Tuborgh ifølge Børsen.

Arlas direktør ser nu også fordele ved den måde, vi arbejder på i Danmark. Vi danskere er eksempelvis gode til at få ting til at virke her og nu, men Tuborgh mener alligevel, at man kan miste noget af sit ambitionsniveau som leder med den måde danske virksomheder drives på.

Ud over at være Arlas frontfigur er Peder Tuborgh også bestyrelsesformand for Pandora.

Arlas topchef: "Indimellem er vi danskere for omstillingsparate"

Arla-chef smutter fra Royal Greenland

Arla-chef får internationalt topjob

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier