FødevareWatch

EU lukker for støtte til kødoplagring

EU-tilskud til oplagring af svinekød er ikke længere muligt. Tilskuddet har virket efter hensigten, mener EU-Kommissionen.

Foto: Colourbox

EU’s tilskud til privatoplagring har i tråd med hensigten medført prisstigninger på svinekød, og markedet vil stabilisere sig yderligere.

Det vurderer EU-Kommissionen, og det er baggrunden for, at EU-Kommissionen nu har besluttet, at slagterier ikke længere kan søge støtte til privat oplagring af svinekød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier