Dansk Cater fletter fingre med lokal netbutik

Cateringselskabet har indgået en aftale med Landmad.dk, der betyder, at AB Catering og BC Caterings kunder fremover kan købe lokale fødevarer fra Djursland.
Foto: Presse
Foto: Presse

Dansk Cater får fremover flere lokale fødevarer i sortimentet.

Cateringselskabet, der står bag AB Catering og BC Catering, har indgået en aftale med Landmad.dk, der sælger varer fra ca. 20 lokale producenter på Djursland.

Samarbejdet betyder, at caféer og restauranter får mulighed for at købe limousinekød, koldrørt honning eller stikkelsbærsvin fra midtjyske fødevareproducenter, når de handler med en af de to leverandører.

Dansk Cater er en af landets største cateringvirksomheder og leverer fødevarer til alt fra små spisesteder til offentlige storkøkkener over hele landet. Selskabet står desuden bag grossisten Inco.

Koncernen sidder samtidig på en stor del af markedet for offentlige indkøb af fødevarer, hvor den har vundet opgaver for en anslået værdi af 1,181 mia. kr. de sidste to år.

I den forbindelse har blandt andre Københavns Madhus og Aarstiderne kritiseret kommunerne for kun at handle med de store spillere og købe for få lokale fødevarer.

Landmad.dk blev startet af iværksætter Louise Dolmer for halvandet år siden. Konceptet dækker også over en købmandsbutik i Grenå, men det er planen at udvide til 50 butikker inden for de næste fem år, hvilket skal ske igennem franchiseaftaler.

Lokal franchisekæde vil åbne 50 butikker

Danske Slagtermestre om udbud: Små grossister har ingen chance

Dansk Cater sidder tungt på offentlige indkøb

Bortvist direktør overførte 310.000 til private konti

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også