Lokal franchisekæde vil åbne 50 butikker

Gårdbutikken Landmad søger franchisetagere til nyt butikskoncept. Målet er at åbne 50 butikker med lokale råvarer inden for de næste fem år.
Louise Dolmer åbnede den første og foreløbigt eneste Landmad-butik i Grenaa. | Foto: Presse
Louise Dolmer åbnede den første og foreløbigt eneste Landmad-butik i Grenaa. | Foto: Presse

En ny franchisekæde, der satser på lokale råvarer, vil åbne 50 købmandsbutikker med café over hele landet inden for de næste fem år.

Konceptet går under navnet Landmad.dk, og bag det står arkitekt og iværksætter Louise Dolmer, der åbnede den første gårdbutik i Grenaa for halvandet år siden og nu leder efter franchisetagere.

Det skriver Detailfolk.dk.

”Det skal være folk, der har købmandsskab i maven, men også i høj grad nogen, der tror på det lokale og brænder for at bruge de her råvarer og arbejde sammen med de producenter og landmænd. Det er et koncept, hvor man har rigtig meget berøring med mennesker,” siger Louise Dolmer til mediet.

De 50 købmandsbutikker skal ligge i byer med over 20.000 indbyggere, og det er forventningen, at der kan ligge mere end én butik i de større byer som Aarhus og København.

Sortimentet vil bestå af råvarer fra lokale bønder, der samtidig får mulighed for at blive leverandør til restauranter, cafeer og storkøkkener, da moderselskabet har en aftale med et stort cateringfirma.

Foruden en fysisk butik får franchisetagere også en webshop på Landmad.dk, hvor de kan sælge lokale fødevarer til kunder i nærområdet.

Interesserede kan læse mere om mulighederne for at blive franchisetagere her.

Leveringsfællesskaber på nettet vinder frem

Butiksejere har købt MadMarked

Bortvist direktør overførte 310.000 til private konti

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også