Mere at komme efter oven på flot Chr. Hansen-regnskab

Svenske Handelsbanken skruer op for sit kursmål for Chr. Hansen efter torsdagens positive regnskab for andet kvartal 2014/15, der medførte en pæn kursstigning til aktien.
"Strategien 'Nature's No. 1' angiver fortsat retningen for virksomheden, og der er sket store fremskridt inden for vores strategiske initiativer," sagde adm. direktør Cees de Jong i forbindelse med torsdagens regnskab. | Foto: Chr. Hansen
"Strategien 'Nature's No. 1' angiver fortsat retningen for virksomheden, og der er sket store fremskridt inden for vores strategiske initiativer," sagde adm. direktør Cees de Jong i forbindelse med torsdagens regnskab. | Foto: Chr. Hansen
AF RITZAU FINANS

Efter Chr. Hansen torsdag morgen fremlagde halvårsregnskab steg kursen og Svenske Handelsbanken skruede op for sit kursmål for den gigantiske ingredienskoncern.

Alligevel mener Handelsbanken, at der kan være mere at komme efter, og derfor løfter banken sit kursmål til 365 kr. fra 300 kr., mens den positive anbefaling "akkumuler" fastholdes.

"Det skyldes ikke mindst, at vi vurderer, at forventningerne til helåret 2014/15 er yderst forsigtige. Vi venter derfor, at Chr. Hansen højst sandsynligt vil overgå både sine vækstforventninger og forventningerne til marginudviklingen til regnskabsåret 2014/15," skriver Handelsbanken i en kommentar.

"Trods en mere anstrengt prisfastsættelse på det seneste, vurderer vi fortsat, at Chr. Hansen er en interessant aktie at have i ens portefølje. Det skyldes ikke mindst, at Chr. Hansen er et attraktivt kvalitetsselskab, som genererer stærke pengestrømme, har en stærk underliggende organisk vækst og samtidig har potentiale til at forbedre sin overskudsgrad yderligere i de kommende år," fortsætter banken.

Efter en stigning på 6,5 pct. torsdag fortsætter Chr. Hansen op fredag morgen, hvor aktien stiger med 0,9 pct. til 356 kr.

Chr. Hansen slår for alvor kloen i kineserne

Chr. Hansen går til tops på regnskabstal

Chr. Hansen overrasker med gode resultater

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter