FødevareWatch

Iværksætter satser på proteinbarer med fårekyllinger

En 30-årig iværksætter vil lære europæerne at spise insekter. Hun søger nu penge på crowfunding-sitet Kickstarter.

Foto: Presse

Christine Spliid vil lære europæerne at spise insekter, og derfor leder hun efter startkapital til en proteinbar, der blandt andet indeholder fårekyllinger.

Den 30-årige iværksætter søger i alt 10.000 pund til at komme i gang med sin virksomhed på crowfunding-sitet Kickstarter, hvor brugerne kan donere penge til udvalgte projekter.

Det skriver Berlingske Business.

Christine Spliids proteinbar, Crobar, indeholder blandt andet mel, der er udvundet fra fårekyllinger, og hun tror på, at de europæiske forbrugere er klar til at sætte tænderne i insekter.

”Der er allerede firmaer i USA, der sælger energibarer med græshoppepulver. De er ret succesfulde, men de er nu engang lidt længere fremme med fødevaretrends i USA. I Holland er dog også rimeligt langt fremme. Her er der 500 supermarkeder, der sælger færdigretter, hvor der er orme og insekter i,” siger hun til avisen.

Christine Spliid har i skrivende stund rejst 2.125 pund af de i alt 10.000 pund, hun har brug for. Hendes Kickstarter-kampagne udløber om 27 dage.

Detailhandel kaster sig over larver og buffaloorme

Insekter med en historie er det nye sort

Her er den største fødevaretrend i 2015

Den printede pizza kan være på trapperne

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier