FødevareWatch

Coop og Søris indgår partneraftale

I et langsigtet strategisk samarbejde med den økologiske gård Søris vil Coop sikre de storkøbenhavnske kunder lokale fødevarer.

Foto: PR

Coop har præsenteret endnu et partnerskab som del af madmanifestet Coop & Co, og denne gang drejer det sig om et langsigtet strategisk samarbejde med den økologiske gård Søris. Aftalen skal ifølge Coop sikre kunderne i Storkøbenhavn nye lokale varer.

I et forsøg på at bringe københavnerne tættere på deres fødevarer bliver det også muligt for Coops medlemmer at besøge gården, der ligger mellem Slangerup og Ølstykke.

"Aftalen er indgået i forbindelse med vores madmanifest, Sammen om bedre mad, der handler om at udvikle dansk madkultur. Vi har valgt Søris, fordi vi dermed kan få mange lokale og økologiske varer, som er to centrale områder i vores manifest – og fordi placeringen i Nordsjælland gør det muligt for vores mange medlemmer i Storkøbenhavn at komme tæt på produktionen," siger Coops fooddirektør Jens Visholm

Søris drives af Jan Algreen, der er 3. generation på gården.

"Søris er en værdibaseret virksomhed, og vi føler, at vi har fundet den rette partner efter, at Coop har udviklet sit madmanifest. Vi har altid været optaget af at være åbne og invitere forbrugerne indenfor. Med denne aftale får vi mulighed for at udvide denne aktivitet. Samtidig kan vi få opfyldt vores ambitioner om at udvikle flere forarbejdede produkter på basis af vores egne råvarer," siger Jan Algreen.

Samarbejdet omfatter salg af Søris økologisk frugt, grønt og mel, og derudover kommer det også til at handle om udviklingen af forarbejdede produkter, som f.eks. supper og andre færdigretter af høj kvalitet.

Tidligere på året lancerede Coop deres første partnerskab med Thorupstrand Kystfiskerlaug.

Søris: Generationsskift er en dræber

Coop klar med første partnerskab

Coop har hemmelighed på vej

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier