FødevareWatch

Coop har hemmelighed på vej

Detailkoncernen åbner i næste måned en ny butik, der skal blive landets mest profilerede madbutik.

Foto: Charlotte De La Fuente, POLFOTO

Coop indleder med egne ord et nyt kapitel i næste måned. Som led i dagligvarekoncernens madmanifest om gode fødevarer åbnes omkring 1. marts et "helt nyt butikskoncept på en yderste central placering" i København. Det skriver detailfolk.dk, der har spottet en række jobopslag, Coop har slået op til den kommende åbning.

"Jeg kan bekræfte, at vi er på vej med et nyt projekt centralt i København, men vi vil først fortælle mere om, hvad det går ud på, når vi kommer nærmere åbningen," siger Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen lakonisk til hjemmesiden.

Foruden regulære supermarkedsstillinger som kassemedarbejdere og ansatte til frugt og grønt, søges der også medarbejdere, der skal stå for at lave bakeoff og sandwich samt efter kaffebars-ansvarlige. Det sidste kunne lyde hen i retning af Dansk Supermarkeds nylige satsning med åbningen af tre døgnåbne Netto-butikker, blandt andet på Rådhuspladsen i København, hvor kaffebaren Starbucks er knyttet til.

Det er knap et år siden, at Coop senest forsøgte sig med et utraditionelt butikskoncept. Sidste forår åbnede Irma således en butik i stueetagen af Axelborg midt i København med øget fokus og udvalg af mindre fødevareproducenters produkter.

Coop drejer nøglen om i 20 butikker i hele Danmark

Coops økotiltag godt fra start

Så langt er Coop med madmanifestet

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier