Ben & Jerry's på vej med cannab-is?

De to amerikanske is-grundlæggere har i en tv-udsendelse luftet deres interessere for at lave en cannabis-variant af deres velkendte isbægere.
Foto: TOBY TALBOT/AP/POLFOTO/ARKIV
Foto: TOBY TALBOT/AP/POLFOTO/ARKIV

Under en direkte udsendelse på nyhedssitet Huffpost Live afslørede de to grundlæggere af det succesfulde isfirma Ben & Jerry's, deres interesse for at lave det, der må betegnes som en helt ny isvariant.

På et spørgsmål, der gik på, om de to iværksættere Ben Cohen og Jerry Greenfield kunne forestille sig at lave en is, der indeholder cannabis, i det omfang, det bliver legaliseret til andet end medicinsk brug i de amerikanske stater. Indtil videre har 23 delstater legaliseret brugen af cannabis, når det er til medicinsk brug, mens de fire stater Alaska, Colorado, Oregon og Washington har legaliseret stoffet fuldt ud.

Det skriver Aftenposten.no.

"Ben og jeg har tidligere haft erfaringer med den slags substanser, og jeg tænker, at legalisering af marihuana er en fantastisk ting," sagde Jerry Greenfield og tilføjede:

"Det er ikke min beslutning. Var det op til mig, så gjorde vi det, men heldigvis har vi klogere hoveder i virksomheden, som kigger på om den slags er interessante."

I forhold til "cannab-isen" var der kun opbakning at hente hos ispartneren.

"Det giver god mening for mig," sagde Ben Cohen.

Unilever satser på italiensk is

Kaospiloter laver is på 60 sekunder

Salget af kvalitetsis stiger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også