
Det øgede fokus på lokale varer og kvalitet i fødevarebranchen viser sig tydeligt hos flere isproducenter i kølvandet på den meget varme, danske sommer. Issalget har i sig selv været højt, men kvalitetsisen er mere populær end tidligere. Det siger adm. direktør i danske Premier Is, Mogens Jønck, til FødevareWatch.
”Det, vi ser i markedet, fra Premier Is’ synspunkt, er, at dansk produceret flødeis generelt har fået større forbrugeropmærksomhed, end det tidligere har haft. Det er noget, danskerne har fokuseret mere på denne sommer, end vi før har set, og det er vi jo glade for”, siger Mogens Jønck, der mener, at tendensen især viser to ting:
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app