FødevareWatch

Salget af kvalitetsis stiger

I kølvandet på den varme sommer ser flere isproducenter en klar tendens: Danskerne vil have kvalitetsis – og meget gerne danskproduceret flødesis.

Foto: Claus Bonnerup

Det øgede fokus på lokale varer og kvalitet i fødevarebranchen viser sig tydeligt hos flere isproducenter i kølvandet på den meget varme, danske sommer. Issalget har i sig selv været højt, men kvalitetsisen er mere populær end tidligere. Det siger adm. direktør i danske Premier Is, Mogens Jønck, til FødevareWatch.

”Det, vi ser i markedet, fra Premier Is’ synspunkt, er, at dansk produceret flødeis generelt har fået større forbrugeropmærksomhed, end det tidligere har haft. Det er noget, danskerne har fokuseret mere på denne sommer, end vi før har set, og det er vi jo glade for”, siger Mogens Jønck, der mener, at tendensen især viser to ting:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier