FødevareWatch

Kaospiloter laver is på 60 sekunder

To unge kaospiloter har lavet et firma, hvor de producerer is på 60 sekunder ved hjælp af nitrogen ved minus 200 grader.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

FOOD FESTIVAL:

De to kaospiloter Anniken Sand og Nina Viktoria Berg kastede sig i juni ud i etableringen af firmaet Istid, hvor de både producerer og sælger is. Ikke en hvilken som helst is vel at mærke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier