FødevareWatch

Skyr har vundet indpas i danskernes madvaner

Salget af Skyr sætter nye rekorder. Producenterne har svært ved at følge med.

Foto: Joachim Adrian

For otte år siden var ministre fra Island og Danmark samlet til kæmpe reception på Restaurant Noma.

Anledningen var relancering af et tusind år gammelt, islandsk surmælksprodukt, som i de islandske sagaer kaldtes Skyr (y'et udtalt som i og med et særdeles rullende r i enden).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier