FødevareWatch

Skyr har vundet indpas i danskernes madvaner

Salget af Skyr sætter nye rekorder. Producenterne har svært ved at følge med.

Foto: Joachim Adrian

For otte år siden var ministre fra Island og Danmark samlet til kæmpe reception på Restaurant Noma.

Anledningen var relancering af et tusind år gammelt, islandsk surmælksprodukt, som i de islandske sagaer kaldtes Skyr (y'et udtalt som i og med et særdeles rullende r i enden).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier