FødevareWatch

L&F: Her er eksportmulighederne i Japan

Med en mulig genåbning af dansk eksport af oksekød til Japan, er der lagt op til en dansk gevinst på særligt biprodukter som mellemgulvsmuskler og tunger.

Foto: Colourbox

Danish Crown har for tiden besøg af japanske myndigheder, der inspicerer de danske forhold med henblik på en mulig genåbning af dansk oksekødseksport til Japan.

Og der er grund til at krydse fingre i den danske kødindustri efter en årelang boykot af danske kreaturer på grund af frygt for kogalskab (BSE).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier