Japan tæt på at genåbne for dansk oksekød

Foreløbig ligner det kun gult lys, men grønt lys for dansk eksport af oksekød til Japan kan efter mange års forbud være lige om hjørnet. Danish Crown er klar til at hive en plan op af skuffen, der har et klart strategisk mål.
Japan lukkede ned for import af oksekød omkring årtusindsskiftet. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix
Japan lukkede ned for import af oksekød omkring årtusindsskiftet. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter årelang lobbyisme på allerhøjeste plan kan den danske fødevareindustri nu være på vej til at få genåbnet for dansk eksport af oksekød til det japanske marked.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også