FødevareWatch

Pizza Hut vil kapre gluten-allergikere

Den amerikanske pizzakæde Pizza Hut vil senere på måneden begynde at servere glutenfri pizzaer i nogle af kædens restauranter i hjemlandet.

Foto: PR/POLFOTO/AP/arkiv

Fra slutningen af denne måned vil amerikanere, som lider af cøliaki eller blot ønsker at undgå gluten, have mulighed for at nyde en pizza fra den velkendte kæde Pizza Hut med god samvittighed.

Den amerikanske kæde vil fra d. 26. januar hoppe med på den voksende fødevaretrend og tilbyde glutenfri pizzaer ved udvalgte restauranter i USA, fremgår det af en pressemeddelelse.

Tiltaget sker i samarbejde med Udi’s Gluten Free - USA’s førende glutenfri brand, som vil levere pizzabundene – og The Gluten Intolerance Group (GIG), en non-profit organisation, der verificerer glutenfri fødevarer og skal stå for at optræne Pizza Huts medarbejdere.

Pizza Hut er ejet af fastfood-koncernen Yum! Brands, der også råder over kæderne Taco Bell og KFC.

Presset KFC-ejer sænker igen forventningerne

Kina sikrer bundlinje-vækst for KFC-ejer

Fastfood-giganter involveret i kødskandale

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier