FødevareWatch

Pizza Hut vil kapre gluten-allergikere

Den amerikanske pizzakæde Pizza Hut vil senere på måneden begynde at servere glutenfri pizzaer i nogle af kædens restauranter i hjemlandet.

Foto: PR/POLFOTO/AP/arkiv

Fra slutningen af denne måned vil amerikanere, som lider af cøliaki eller blot ønsker at undgå gluten, have mulighed for at nyde en pizza fra den velkendte kæde Pizza Hut med god samvittighed.

Den amerikanske kæde vil fra d. 26. januar hoppe med på den voksende fødevaretrend og tilbyde glutenfri pizzaer ved udvalgte restauranter i USA, fremgår det af en pressemeddelelse.

Tiltaget sker i samarbejde med Udi’s Gluten Free - USA’s førende glutenfri brand, som vil levere pizzabundene – og The Gluten Intolerance Group (GIG), en non-profit organisation, der verificerer glutenfri fødevarer og skal stå for at optræne Pizza Huts medarbejdere.

Pizza Hut er ejet af fastfood-koncernen Yum! Brands, der også råder over kæderne Taco Bell og KFC.

Presset KFC-ejer sænker igen forventningerne

Kina sikrer bundlinje-vækst for KFC-ejer

Fastfood-giganter involveret i kødskandale

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier