FødevareWatch

Paradis om påstået svindel: "Vi er ikke part i sagen"

Paradis Danmark tager afstand til sagen om en tidligere franchisetagers påståede svindel i forbindelse med, at ni butikker lukkede i oktober.

Billedet viser Paradis Is-butikken på Skt. Hans Torv på Nørrebro i København. Den er ikke en del af sagen om den påståede svindel. | Foto: Martin Bubandt/Polfoto/Arkiv

Paradis Danmark har intet at gøre med sagen om den tidligere franchisetager, der er mistænkt for at trække et millionbeløb ud af det konkursramte selskab, han drev ni butikker igennem.

Det understreger virksomheden i en pressemeddelelse, hvor den tager afstand fra Nikolaj Brix Christensen og RC Retail.

”Der skal ikke herske tvivl om, at vi fra Paradis Danmark og alle vores gode franchisetagere helst havde set, at sagen ikke var opstået. Men det er vigtigt at understrege, at vi ikke er part i sagen mellem RC Retail og kurator, og at det er forhold, som er foregået i et privat selskab uden for vores kontrol, ” udtaler direktør Martin Andersen. 

Avis: Paradis køber isbutikker billigt

Nikolaj Brix Christensen drev ni Paradis Is-butikker gennem RC Retail, indtil selskabet gik konkurs i oktober.

Ifølge Børsens kilder trak direktøren godt en mio. kr. ud af virksomheden, da han opdagede, at økonomien var skrantende.

Per Hald fra advokatselskabet Brandt & Lauritzen er kurator på konkursbehandlingen af RC Retail, og han undersøger nu, om der er foregået noget ulovlig.

Paradis Is består af 54 butikker i Danmark og USA, der alle er drevet af private franchisetagere baseret på koncepter og vejledning fra hovedkontoret, Paradis Danmark.

Avis: Mistanke om millionsvindel i Paradis Is

Paradis lukker ni butikker

Paradis gearer op til vækst

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier