FødevareWatch

Avis: Mistanke om millionsvindel i Paradis Is

Direktør og medejer af de ni Paradis Is-butikker, der gik konkurs, kan have trukket penge ud af det selskab, han drev butikkerne igennem for Paradis Danmark. Det skriver Børsen.

Butikken på billedet ligger på Trianglen i København, og den er ikke ejet eller har været ejet af RC Retail. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv

Nikolaj Brix Christensen, direktør og medejer af de ni Paradis Is-butikker, der gik konkurs i oktober, er under mistanke for millionsvindel i det selskab, han drev butikkerne igennem. 

Det skriver Børsen.

Ifølge avisens kilder trak Nikolaj Brix Christensen godt en mio. kr. ud af RC Retail, da han opdagede, at økonomien var skrantende i virksomheden, der drev butikkerne under et franchise-koncept for Paradis Danmark.

Per Hald fra advokatselskabet Brandt & Lauritzen er kurator på konkursbehandlingen af RC Retail, og han undersøger nu, om der er foregået noget ulovlig.

”I øjeblikket er der ting, der stritter i begge retninger. Der er noget, der ser mærkeligt ud, men også noget, der indikerer, at der er mange, der er rigtig sure,” siger Per Hald med henvisning til de andre kreditorer og samarbejdspartnere.

Jesper Ravn, tidligere partner i RC Retail fortæller Børsen, at han har ”stærkt begrundet mistanke” om, at der er foregået noget ulovligt i selskabet.

Resultatet af konkursbehandlingen forventes at lægge klar om en måned. Børsen har været i kontakt med Nikolaj Brix Christensen, der afviser at kommentere beskyldningerne.

Paradis lukker ni butikker

Paradis: "Vi skal tjene flere penge"

Paradis gearer op til vækst

 

Mere fra FødevareWatch

Royal Unibrew vokser efter "meget stærk" genåbning

Bryggeriet fastholder dermed sine forventninger for 2022, både når det kommer til omsætning og driftsresultat. Især tilskrives bryggeriets evne til at håndtere prisstigninger som en årsagerne til den gode fremgang, der forventes at fortsætte året ud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier