Rigmand rydder op i fastfood-virksomhed

Storaktionær og bestyrelsesformand Kenneth Iversen indsætter en ny ledelse i fastfood-virksomheden Mom's, der har kørt med millionunderskud over længere tid.
Foto: Michael Hansen/Polfoto/Arkiv
Foto: Michael Hansen/Polfoto/Arkiv

Bestyrelsesformand Kenneth Iversen har fyret samtlige ledere og alle ansatte på nær tre produktionsmedarbejdere for at redde Mom’s, der laver teknologi til fedtfattige pomfritter.

Virksomheden har kørt med millionunderskud de sidste fem år, og derfor har Kenneth Iversen, der skød 18 mio. kr. i projektet tidligere på året, valgt at indsætte en helt ny ledelse i jagten på bedre resultater.

Det skriver Børsen.

Kenneth Iversen, der er tidligere storaktionær og topchef i Unimerco, erkender over for avisen, at han burde have sat sig bedre ind i tingene, inden han investerede i virksomheden.

”Det gik for stærkt. Jeg havde ikke den fornødne tid til at foretage bare en simpel due dilligence, og jeg havde for stor tiltro til ledelsen, selv om den ikke tidligere havde skabt resultater. Jeg koncentrerede mig om produktet og det markedsmæssige potentiale. Resultatmæssigt holdt det bare ikke,” siger han til Børsen.

Den nye direktion består af Kasper Rasmussen og Jesper F. Nielsen, der samtidig er nye aktionærer med en ejerandel på 40 pct. Kenneth Iversen ejer selv 30 pct., mens idemand Per H. Iversen forlader projektet efter 22 år.

Byg-selv-burgere skal redde McDonald’s

Pomfritten kan blive verdensarv

McDonald's i Japan mangler pommes frites

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg