FødevareWatch

Broccoli styrker kroppens kamp mod kræft

Et stof fra blandt andet broccoli og hvidløg kan være med til at bremse en immun-overreaktion ved visse kræftformer, viser nyt studie.

Foto: Ole Lind/ JP

Spis broccoli eller hvidløg og få overtaget i kampen mod kræft.

Helt så enkelt er det nok desværre ikke, men ny forskning viser, at selenstoffer, som blandt andet findes i netop broccoli og hvidløg, bremser immun-overreaktionen ved visse kræftformer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier