FødevareWatch

Behov for gentænkning af lokale fødevarer

Hvis forbrugerne og detailhandlen skal efterkomme efterspørgselen på lokale fødevarer, vil det kræve en gentænkning af definitionen. "Lokale fødevarer er meget mere end blot en niche," siger RUC-forsker.

Foto: Agrana/ PR

Der er meget fokus på de små producenter, når det kommer til produktionen af lokale fødevarer til detailhandlen, men der er et stykke fra de små nicheproduktioner til den efterspørgsel som blandt andet Coop og Dansk Supermarked har lagt frem.

Deres ønsker om at sælge lokale fødevarer for flere hundrede millioner stiller det nye krav til den danske produktion, ligesom det også giver en række nye muligheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier