FødevareWatch

”Vi mangler 400-500 lokale producenter”

Landmænd og fødevareproducenter kan gøre gode forretninger, hvis de vel og mærke får øjnene op for direkte afsætning af lokale fødevarer til detailhandlen. Lige nu mangler der 400-500 producenter, siger chefkonsulent.

Foto: Morten Telling, Månsson presse

Muligheder er der masser af, når det handler om produktion og afsætning af lokale fødevarer, men ifølge Gustaf Højriis Bock, chefkonsulent i Videncentret for Landbrug, går det meget trægt med at overbevise danske landmænd om mulighederne og potentialerne ved at fremstille og sælge fødevarer direkte til detailhandlen.

”Situationen er den, at vi med et slag på tasken mangler 400-500 producenter,” siger chefkonsulenten til FødevareWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier