”Vi mangler 400-500 lokale producenter”
Muligheder er der masser af, når det handler om produktion og afsætning af lokale fødevarer, men ifølge Gustaf Højriis Bock, chefkonsulent i Videncentret for Landbrug, går det meget trægt med at overbevise danske landmænd om mulighederne og potentialerne ved at fremstille og sælge fødevarer direkte til detailhandlen.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Behov for gentænkning af lokale fødevarer
For abonnenter
Madklub skaber arbejdspladser
For abonnenter
Analyse: Danskerne bakker op om lokale fødevarer
For abonnenter