”Vi mangler 400-500 lokale producenter”

Landmænd og fødevareproducenter kan gøre gode forretninger, hvis de vel og mærke får øjnene op for direkte afsætning af lokale fødevarer til detailhandlen. Lige nu mangler der 400-500 producenter, siger chefkonsulent.
Foto: Morten Telling, Månsson presse
Foto: Morten Telling, Månsson presse
AF JØRGEN RUDBECK

Muligheder er der masser af, når det handler om produktion og afsætning af lokale fødevarer, men ifølge Gustaf Højriis Bock, chefkonsulent i Videncentret for Landbrug, går det meget trægt med at overbevise danske landmænd om mulighederne og potentialerne ved at fremstille og sælge fødevarer direkte til detailhandlen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter