FødevareWatch

"Vi skal værne om det eksklusive"

Discount er bare en stregkode, mener Peter Beier. Han har gennem krisen øget salget af luksuschokolade, der kun sælges gennem egne butikker.

Foto: Mik Ekestad

Det ligner mere et vinslot end en chokoladefabrik. Ørsholt Gods ligger omgivet af gamle træer i den nordsjællandske natur, men det er ikke ædle druer, der lagres i de gamle bygninger. Det er her Peter Beier fremstiller fyldte chokolader og friske flødeboller af den fineste lags.

Omgivelserne er elegante, og det er chokoladerne også. Godset, som oprindelig var en lystgård, er en del af fortællingen om Peter Beier Chokolade, der ønsker at fremstille produkter af den højeste kvalitet. Den historie er lidt nemmere at fortælle, når de 120 forskellige slags chokoladeprodukter fremstilles bag gamle, hvidkalkede stenmure end i et kedeligt industrikvarter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier