"Vi skal værne om det eksklusive"

Discount er bare en stregkode, mener Peter Beier. Han har gennem krisen øget salget af luksuschokolade, der kun sælges gennem egne butikker.
Foto: Mik Ekestad
Foto: Mik Ekestad
AF JENS ERIK RASMUSSEN

Det ligner mere et vinslot end en chokoladefabrik. Ørsholt Gods ligger omgivet af gamle træer i den nordsjællandske natur, men det er ikke ædle druer, der lagres i de gamle bygninger. Det er her Peter Beier fremstiller fyldte chokolader og friske flødeboller af den fineste lags.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter